Engagemang

Idag kl 10 var jag i Vislanda för att tillsammans med Missing People Kronoberg söka efter en ung man som försvunnit. Vi gick i skogen på led. Klättrade över fallna träd, plaskade i bäckar och snubblade över grenar. Vi var många med gula västar, kartor och engagemang. Jag blev rörd över att se så många människor dela en allvarlig stund tillsammans över en gemensam sak.
Därefter hade jag turen att få hänga med partivänner (S) och samtala med boende på Lugnet i Växjö. Bemanning i vården var några av synpunkterna vi fick med oss.
Nu är jag hemma och packar inför resa till Linköping kommande vecka, gör ett uppdrag som nämndeman
Jag är så ödmjukt lycklig över att få vara förtroendevald fritidspolitiker och tacksam över allt engagemang jag möter i olika situationer. Tänker att det är en ynnest att få vara en del av något större🌹

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *