JA TACK!

Jag kom hem från jobbet, lite trött och med lätt huvudvärk. Och där låg ett brev från socialdemokraterna. Jag öppnade kuvertet medan jag samtidigt förberedde en kopp kaffe och i kuvertet låg det jag inte riktigt vågat hoppas på:

Jag blev så himla glad! Tänk att jag är en av alla engagerade sossar i Växjö som valberedningen vill ge förtroende att påverka politiken ytterligare fyra år! Ni får inte se min glädjedans i köket, men jag visar ett av alla foton jag tagit i veckan, ett foto där jag inte räcker ut tungan som jag ofta gör annars.

Jag ser verkligen fram mot kommande valår och att få träffa väljare, prata politik och och visa att vi kan förändra om vi hjälps åt!

Vi ska prata om att det är viktigt att skapa förutsättningar så våra ungdomar känner framtidshopp. Att våra äldre har ett bra liv i trygghet. Att det är bättre för alla om vi inte hatar och skapar rädsla, utan hjälps åt. Vi är många som tycker att det är oerhört viktigt. Att påverka. Engagera. Att vara en del av demokratin.

Huvudvärken försvann och nu ska jag fira.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *