Punkare med axelvaddar

Temat är 80-tal. Jag ska tupera håret, sminka mig i starka färger och försöka hitta kläder med axelvaddar, benvärmare i knallrosa och snygga pumps. Får inte heller glömma alla smycken i grälla färger. Övernattning är bokad på vackra Österlen och det känns lyxigt med ett hotell som lovar unik 60-talsmiljö.

Det är inte så jag brukar göra på helgerna. Men lördag är ingen vanlig dag. Jag är bjuden på “släppefest”!

Författaren Mikael Bergstrand som bl a skrivit succéboken “Delhis vackraste händer” har bjudit vänner till fest för att fira sin nya roman “Den sorglöse hemsamariten”. Boken handlar om en man med ett enda mål; att slå världen med häpnad.

Och det skulle jag också göra om jag tog på mig denna lånade klänning. Den är stor. Har mycket tyg. Den har axelvaddar. Egentligen helt rätt.

Det viktigaste är ju ändå att ha kul, bjuda på sig själv, njuta av kvällen och skapa ett minne som räcker länge. Så jag ska hellre ta fram min revolutionära sida och blir punkigare med nätstrumpor och nätlinne.

“Den sorglöse hemsamariten” släpps den 13 september. Läs och njut!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *